A.Ü Halk Dansları Topluluğuna ödül

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç A.Ü Halk Dansları Topluluğuna ödül
A
a

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Halk Dansları Topluluğu, İtalya, Apiro, Terceirra Uluslararası Halk Dansları Festivali'nde en başarılı performans grubu seçi

Sütiş Eskişehir
Anadolu Üniversitesi (AÜ) Halk Dansları Topluluğu, İtalya, Apiro, Terceirra Uluslararası Halk Dansları Festivali'nde en başarılı performans grubu seçildi.
 
Arjantin, Kenya, Polonya, Rusya, Portekiz, İtalya ve Martinique olmak üzere 8 ülkenin katıldığı festivalde Türkiye'yi ve Anadolu Üniversitesi’ni Halk Dansları Topluluğu temsil etti. Topluluk, yakın şehirlerde de olmak üzere pek çok temsil gerçekleştirdi ve 7 bin civarında seyirciye ulaştı. Diğer ülkelerle de kültür alışverişinde bulunulan festivalde, dans ve müzik dışında yöresel yemek tanıtımları da yapıldı. Her ülkenin kendi yöresel yemeklerini sunduğu etkinliklerde, AÜ Halk Dansları Topluluğu’nun yaptığı mantı büyük ilgi gördü.
Festival komitesi tarafından en başarılı performans grubu seçilen Halk Dansları Topluluğu, festival sonunda özel bir temsil hazırlayarak Gaziantep yöresi danslarını sergiledi. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi