4. ESKİŞEHİR LİSELERARASI TİYATRO ŞENLİĞİ DEVAM EDİYOR

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 4. ESKİŞEHİR LİSELERARASI TİYATRO ŞENLİĞİ DEVAM EDİYOR
A
a

4. ESKİŞEHİR LİSELERARASI TİYATRO ŞENLİĞİ DEVAM EDİYOR

Sütiş Eskişehir
PROF.DR. ORHAN OĞUZ ANADOLU LİSESİ
HİSSELİ HARİKALAR KUMPANYASI
 
Prof.Dr.Orhan Oğuz Anadolu Lisesi şenliğimize, Haldun Dormen’in klasik oyunu Hisseli Harikalar Kumpanyası ile katıldı.
 
Yönetmenliğini Selahattin Çalık’ın yaptığı oyunda, Nihat Özberk Yıkılmazsoy, Aylin Fındık, Sena Tavukçu, Sena Ekenel, Uğur Cemal Erol, Buse. R. Küçükkaya, Selim Galip, Sinem Kepçeler, İlkin Doğa Bilgiç, Nursefa Pekdemir, Eren Coşan, Elif Yılmaz, Fadime Taşyürek, Sıla Bardak, Arif Uzel, Rahime Çabuk, Ezgi Deveoğlu, Tunahan Turgut, Seyit Çağrı Özer, Serdar Şener, Merve Özer, Sinan Can Bitiren, Elif Oral, Ahmet Berkan Yılmaz, İrem Hilal Özgün, Irmak Erol ile Fırat Özgür Özcan rol aldı.
 
Perde arkasında görev alanlar ise şöyle:
Oyununun sorumluluğunu Ece Akduman üstlenirken, İlknur Bilgiç (kostüm ), Esin Erol (dekor-afiş tasarım), Uğur Cemal Erol (müzik), Selahattin Çalık (ışık tasarım), Buket Fidan (ışık kumanda), Tuğçe Setenay Bağ (ses kumanda), Elif Durası (sahne amiri), Ezgi Deveoğlu (kareografi)Hande Nur Kuşhan ve Ömer Faruk Özkan (suflör) katkılarıyla oyuna destek sundu.
 
Oyunun Konusu
Anadolu'da gezgin bir çadır tiyatrosunda çalışan assolist Süheyla yükselme hevesiyle çadırı terk eder. Çadırın sahibi Emin ise çaycı Cafer'i kadın kılığına sokarak assolist yapar. Çadırı terk ettikten sonra hayal kırıklığına uğrayan Süheyla çadıra döndüğünde bu durumla karşılaşır. Bir taraftan da Cafer'în belalısı olan Ağa onu aramaktadır.Çadırın orta yaşlı aranjmancısı Erol Sevgin ile Süheyla ise birbirini sevmektedirler
 
 
4. Eskişehir Liselerarası Tiyatro Şenliği 20 Mayıs’a kadar sürecek
 
 
Fotoğraf: Stüdyo Özgür
Hazırlayan: Zehra Çam
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi