“Ayın şiir yarışması” düzenlenecek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç “Ayın şiir yarışması” düzenlenecek
A
a

Eskişehir Sanat Derneği, şiir yazmayı yaygınlaştırmak ve yazanların gelişmelerine ve tanışmalarına yardımcı olmak amacıyla her ay "Ayın Şiir Yarışması

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Sanat Derneği, şiir yazmayı yaygınlaştırmak ve yazanların gelişmelerine ve tanışmalarına yardımcı olmak amacıyla her ay "Ayın Şiir Yarışması" düzenleyecek.
Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Şehabettin Tosuner; Yunus Emre'nin anıldığı, Uluslararası Şiir Festivalinin yapıldığı Eskişehir'de şiir çevresinin daha geniş olması ve şairlerin aralarında daha sıkı dostluk ve tanış olunması gerektiğini belirtti. Bu sebeple Eskişehir'de şiir yazanları bir araya getirmeyi ve daha çok şiir yazmalarına imkan sağlamayı amaçladıklarını belirten Tosuner "Yarışmanın konusu serbest olup, her ayın 20'sinden 20'sine kadar derneğin "esk.sanatdernegi@gmail.com" e-posta adresine gönderilecek ve sonuçta iki şiir seçilecek. Ödül töreni, her ay düzenlediğimiz "Şiir Okuma Günü" etkinliğinde verilecek. Yarışmaya iki şiir ile katılabilecek. Eskişehirli tüm sanatçıları Eskişehir Sanat Derneği'ne bekliyoruz" dedi. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi