‘‘Cityspace’’ The Marmara Pera’da

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ‘‘Cityspace’’ The Marmara Pera’da
A
a

The Marmara Pera, ‘‘CITYSPACE’’ Sergisi ile Kentin Fiziksel Görünümündeki Değişime Işık Tutuyor

Sütiş Eskişehir
23 Mayıs- 30 Haziran tarihleri arasında İstanbul ART Space işbirliğinde gerçekleşecek olan ‘‘Cityspace’’ Sergisi The Marmara Pera’da sanatseverleri bekliyor.
 
Daha önce “Tekil Renkler”, “Yer Yok” sergisine ev sahipliği yapan The Marmara Pera, bu kez “Cityspace”i sanatseverler ile buluşturuyor.
Cityspace Sergisi’nde Burcu Aksoy, Desen Halıçınarlı, Emre Tandırlı, Monika Bulanda, Özgül Arslan, Sercan Apaydın gibi pek çok sanatçı kaotikliğin rutinleştiği şehir yaşamında karşılaştıkları çarpıcı detaylardan ‘’kendi kent’’lerini sanat üretim dillleri ile yeniden oluşturuyorlar.
 
Sergi, kentin içindeki yaşam alanımızı, gündelik, hızlı şehir yaşamının içinde denk geldiğimiz peyzajları sorgularken, kentin fiziksel görünümündeki değişime ışık tutuyor ve kentteki görüntüleri tekrar tanımlıyor.  Cityspace sanatçıları, kente ve kentin sayılması imkansız, kendi içinde birbirini taklit eden, farklı renk tonlarında ve çarpıcı dokulardaki bağımsız parçalardan oluşan kolaj görüntüsüne odaklanarak kentle kurdukları ilişkiyi irdeliyorlar.

Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi