Türkiye’nin havacılık gücü TEI, SAHA EXPO’da!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Türkiye’nin havacılık gücü TEI, SAHA EXPO’da!
A
a

TEI, Türkiye'nin havacılık motorları alanındaki lider şirketi, 22-26 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek SAHA EXPO 2024’te dikkat çekici bir katılım sergileyecek

Sütiş Eskişehir

Türkiye’nin havacılık motorları alanında öncü firması TEI, 22-26 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan SAHA EXPO 2024’te yer alacak. Ülkenin en büyük savunma sanayi etkinliklerinden biri olan bu fuar, TEI’nin millî güçlerini tanıtma fırsatı sunacak ve Türkiye’nin havacılık motorları konusundaki ilerlemelerini sergileyecek.

Fuar boyunca, TEI; Türkiye’nin havacılık sektöründe ulaştığı noktayı vurgulayacak ve küresel pazara yönelik hizmet ve ürünlerini tanıtarak yeni iş birliği olanaklarını araştıracak.

Ziyaretçiler, TEI standında Türkiye’nin ilk millî helikopter motoru TEI-TS1400, uçuş süresi ve irtifa kabiliyetiyle dikkat çeken ilk millî turbodizel havacılık motoru TEI-PD170, Türkiye’nin ilk uçak motoru TEI-TF6000 ve en güçlü turbofan motoru TEI-TF10000’ü görebilecekler. Ayrıca, havacılık motorlarında kullanılan süper alaşım ve ileri teknoloji metaller konusundaki yetkinliklerini de ziyaretçilere sunacak.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi