Taraftar nasıl bir Eskişehirspor izleyecek? İşte cevabı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Taraftar nasıl bir Eskişehirspor izleyecek? İşte cevabı...
A
a

Eskişehirspor'un teknik direktörü Ergun Ortakcı, takımın yeni sezon hedefleri, hazırlık maçları ve taraftar beklentileri hakkında açıklamalarda bulundu. Ortakcı, takımın fiziksel olarak güçlendiğini, mücadeleci bir oyun sergileyeceğini ve taraftar desteğiyle başarılı olacağını belirtti.

Sütiş Eskişehir
Kırmızı Şimşekler’de Teknik Direktör Ergun Ortakcı 6-1 kazanılan Yavuz Selim Gençlerbirliği hazırlık maçı sonrası ESTV’ye konuştu. Ergun Ortakcı, “Bu takım bu sene koşarak, mücadele ederek, anlının akıyla istediği yere gelecek.” dedi.

En iyi seviyeye geleceğiz

“Skor çok önemli değil” diyerek sözlerine başlayan Ortakcı, “Mücadele ve yapabildiğimiz dayanıklılık önemli. Her geçen gün bunu fazlalaştırıyoruz. Çocukları 45 dakika oynatıyorduk, bu maçtan itibaren 70’leri, 80’leri denemeye başladık. Önümüzdeki maçlarda bunu 90’lara çıkarıp en iyi kondisyona, en iyi fizik kaliteye ulaşmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Kazanmak için oynayacağız

Fikstürün sorulması üzerine Ortakcı, “İlk geldiğim gün de söylemiştim. Maçı orada, burada oynamak çok da önemli değil. Biz çıkacağız, her maçı kazanmak için oynayacağız, kazanacağız. Kimle oynadığımız, nerede oynadığımız önemli değil. Bu takım bu sene koşarak, mücadele ederek, anlının akıyla istediği yere gelecek. Takım ve deplasman bazında bir şey demiyorum ama şunu düşünebilirim deplasman uzak, kulüp maliyetleri açısından” dedi.

Yükselişi görebiliyorum

“Bu sene çok umutluyuz” diyen deneyimli teknik adam, “Takımın her geçen gün yukarı doğru yükselişini görebiliyorum. Takım olarak da bireysel olarak da. Son olarak Mert Yavuz ve Sefa Turan geldi. Onların da fizik kalitelerini bizim seviyelerimize çekmeye çalışıyoruz. Çektiğimiz an daha değişik bir takım ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

Taraftar da bize inanacak

“Taraftar nasıl bir Eskişehirspor izleyecek?” sorusu üzerine Ortakcı, “Taraftar temsilcileri hazırlık maçımıza geldi, sevindik. Eskişehirspor taraftarı için 5-6 yılın travmasını bir anda atlatmak kolay değil. Maçlarımıza gelip mücadelemizi gördüklerinde onlar da bize katılacak. Her geçen gün bu kervan çoğalacak. Bizim inancımızı onlara enjekte edeceğiz. Onlar da inanacak. Tekrar tekrar söylüyorum. İyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Başkanımız ve yönetim kurulumuz büyük fedakarlıklar yapıyorlar” dedi.

Hazırlıklar deplasmanda olacak

Ortakcı hazırlık maçlarına değinerek sözlerini şöyle noktaladı, “ Cuma günü oynayacağımız hazırlık maçı sonrası takıma iki buçuk gün izin vereceğiz. Daha sonra izni keseceğiz. Hazırlık maçı sistemimizi değiştireceğiz. Alınmış bazı maçlar var onun haricinde artık deplasmanda hazırlık maçı düşünüyoruz.”
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi