Sakarya'da hava durumu nasıl olacak? (7 Ekim 2024)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sakarya'da hava durumu nasıl olacak? (7 Ekim 2024)
A
a

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, Sakarya'da 7 Ekim 2024 ile 11 Ekim 2024 arasında hava durumu nasıl olacak? İşte detaylı hava durumu tahmini

Sütiş Eskişehir

7 Ekim 2024 (Pazartesi):

Bugün, hafif yağmurlu ve aralıklı güneşli bir hava bekleniyor. Sıcaklık 25°C civarında olacak. Gün boyunca kısa süreli yağmurlar yaşanabilir, ancak aralarda güneş de kendini gösterecek. Akşam saatlerine doğru hava daha sakinleşecek.

8 Ekim 2024 (Salı):

Yarın, sisli bir hava ile başlayacak ve sıcaklık 26°C civarında olacak. Sabah saatlerinde yoğun sis etkili olabilir, bu yüzden dışarıya çıkarken dikkatli olmanızda fayda var. Öğleden sonra ise sisin etkisi azalacak ve hava açmaya başlayacak.

9 Ekim 2024 (Çarşamba):

Çarşamba günü, sisli bir hava etkisini sürdürecek. Sıcaklıklar 30°C'ye kadar yükselecek. Sabah saatlerinde yoğun sis etkili olacak, ancak öğleden sonra hava açılacak ve sıcaklık artacak. Gün boyu bulutlu bir hava hakim olacak, ancak yağış beklenmiyor.

10 Ekim 2024 (Perşembe):

Perşembe günü de sisli hava devam edecek ve sıcaklık 29°C seviyelerinde olacak. Sabah saatlerinde sis, öğle saatlerinde ise etkisini kaybedecek. Gün boyu sıcaklıklar 29°C'ye kadar yükselecek, fakat akşam serinlik hissedilecek.

11 Ekim 2024 (Cuma):

Cuma günü sisli hava ile başlayacak, sıcaklık ise 28°C civarında olacak. Sis etkisi sabah saatlerinde devam edecek, ancak öğleden sonra hava biraz daha açacak ve sıcaklıklar 28°C'ye kadar yükselecek. Akşam saatlerinde hava biraz daha serinleyecek.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi