O tarihte Eskişehir'e akın edecekler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç O tarihte Eskişehir'e akın edecekler
A
a

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, Eskişehir'in önemli tarım etkinliklerinden biri olan 5. Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı'nın heyecan verici detaylarını paylaştı

Sütiş Eskişehir
ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir 5. Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı’nın tarım sektörünü 4-8 Eylül 2024 tarihlerinde ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde bir araya getireceğini söyledi.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Eskişehir 5. Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı hakkında değerlendirmede bulundu. ETO Başkanı Güler, beşincisi gerçekleşecek olan Eskişehir Tarım Fuarı’nın üreticileri ve tarım endüstrisini 4-8 Eylül 2024 tarihlerinde bir araya getireceğini söyledi. 

Tarım fuarlarına 300 bine yakın ziyaretçi geldi

Eskişehir’de düzenlenen tarım fuarının Türkiye’nin en çok ilgi gören fuarlarından biri haline geldiğini belirten Güler, 2023 yılında düzenlenen tarım fuarını 65.613 kişinin ziyaret ettiğini kaydetti. ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan tarım fuarlarına ilginin artarak devam ettiğini belirten Güler, tarım fuarlarına bu güne dek toplam 300 bine yakın ziyaretçinin konuk olduğunu dile getirdi.

Fuarla hem tarım hem de hizmet sektörü kazanacak

Tarım sektörünün hem Eskişehir hem de Türkiye için çok önemli bir yeri olduğunun altını çizen ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir 5. Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı’nda tarım sektörüne yönelik makine ve ekipman üretim yapan Eskişehir firmalarının da ürünlerini sergileyeceğinin altını çizdi. Eskişehir 5. Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı’na Eskişehir’in çevre illerinin yanı sıra yurt içi ve yurt dışından da ziyaretçi beklediklerini belirten Güler, Eskişehir Tarım Fuarı’nın hem tarım endüstrisine hem de Eskişehir’in hizmet sektörüne katkı sağladığı ifade etti.
Kaynak : BÜLTEN
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi