Eskişehir'de şikayet artınca belediye dubayla sorunu çözdü!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de şikayet artınca belediye dubayla sorunu çözdü!
A
a

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi, ilçede yer alan boş arsaların otoparka çevrilmesini önlemek amacıyla çalışmalar başlattı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de Odunpazarı ilçesinde yer alan boş arsaların otoparka çevrilmesini önlemek amacıyla belediye tarafından bir dizi önlem alındı. İlçedeki mahalle muhtarlarından gelen talebi değerlendiren Odunpazarı Belediyesi son olarak Deliklitaş Mahallesinde bir çalışma başlattı. Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, Mahalle Muhtarı Şadi Günay’ın belediye’ye yaptığı müracaatın kısa sürede değerlendirildiği öğrenildi. Mahallede bulunan boş arsanın otoparka çevrilmesini önlemek amacıyla görevli ekipler tarafından çalışmanın başlatıldığı bildirildi. Belediye görevlileri söz konusu arsanın etrafını demir dubalar ile koruma altına alarak araçların rast gele girmelerinin önüne geçti. Çalışmadan dolayı Deliklitaş Mahalle Muhtarı Günay, taleplerini kısa sürede yerine getiren Odunpazarı Belediye yetkililerine mahalle sakinleri adına teşekkür etti.
 
Kaynak : MUHABİR - EFE EMRE ÖZBEY
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Pusat 7 Temmuz 2024 17:49

Sanki boş arsaları dubalarla kapatmak icraat oldu. Ne var yani insanlar atıl durumda olan arsalara, arabalarını park etseler.

0 2 Cevap Yaz
Mahmut Nereli 7 Temmuz 2024 13:54

Vatandaşın talebi aksine park yeri yapılması. Belediye özel otoparklara para kazandırmak için vatandaşın kullandığı arazileri kapatıyor. Şikayet belediyeye.

0 2 Cevap Yaz
Yasin 7 Temmuz 2024 09:39

Trafik sorununu çözmek için yolları da kapatırlar mk

0 1 Cevap Yaz
Mehmet 6 Temmuz 2024 21:05

Keşke Deliklitaş Mahalle Muhtarı Günay a OY vermeseydim.

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi