Eskişehir'deki önemli davada tedbir talebi reddedildi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki önemli davada tedbir talebi reddedildi!
A
a

Yöneticilik yaptıkları vakıf ve şirketleri zarar uğratarak haksız mal edindikleri iddiasıyla Yılmaz Büyükerşen ve 4 diğer sanık hakkında açılan davanın ilk duruşması Eskişehir 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü

Sütiş Eskişehir
Eskişehir eski Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in de arasında bulunduğu 5 kişi hakkında, “yöneticilik yaptıkları vakıf ve şirketleri zarar uğratarak haksız mal edindikleri” iddiasıyla açılan davanın ilk duruşması görüldü. Mahkeme hakimi, Cumhuriyet Savcısının mal varlıklarına tedbir konulması talebini reddetti.

Eskişehir 2. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki davanın duruşmasına tutuksuz sanıklar Büyükerşen ve Ahmet Durmaz ile taraf avukatları katılırken, diğer tutuksuz sanıklar Çetin Kaya, Erol Nezih Orhon ve Yavuz Tuna katılmadı. 

Büyükerşen, savunmasında, hakkındaki suçlamaları kabul etmezken, mahkemeye yazılı bir savunma sundu. Ahmet Durmaz da suçlamaları kabul etmediğini, daha sonra savunmasını yazılı sunacağını belirtti. 

Savunmaların ardından Cumhuriyet Savcısı, Büyükerşen ve Durmaz’ın mal varlıklarına tedbir konulmasını talep etti. Mahkeme hakimi ise mal varlıklarına tedbir konulmasını reddederek duruşmayı 11 Ekim’e erteledi.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi