BİM AKTÜEL 9-12 TEMMUZ 2024 (YARIN SATIŞTA) ||  BİM'e bu hafta Karavan, Cam Silme Robotu, Elektrikli Bisiklet geliyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç BİM AKTÜEL 9-12 TEMMUZ 2024 (YARIN SATIŞTA) ||  BİM'e bu hafta Karavan, Cam Silme Robotu, Elektrikli Bisiklet geliyor!
A
a

Bim mağazaları, 9-12 Temmuz 2024 tarihleri arasında müşterilerine çok çeşitli ürün yelpazesi sunmaya hazırlanıyor. Bu heyecan verici hafta, müşterilerin ilgisini çekecek birçok cazip ürünü içeriyor. Karavan, Cam Silme Robotu ve Elektrikli Bisiklet gibi popüler elektronik ürünler, bu hafta Bim raflarında yerini alacak. 10 Temmuz Çarşamba günü, 4 Metre Çekme Karavan, CORBY Deniz Scooter ve CORBY Elektrikli Çocuk Scooter gibi ürünler müşterilerin beğenisine sunulacak.

Sütiş Eskişehir
Bu hafta Bim'de Mutfak alışverişi yapanlar için de pek çok indirimli seçenek bulunuyor. Ayrıca Fakir Lucky Dik Süpürge, Heifer Mega Robot Blender Set ve Nautıca Vücut Analizli Akıllı Tartı gibi ürünler, 12 Temmuz Cuma günü Bim mağazalarında yerini alacak. Outdoor tutkunları da bu hafta Bim'de kendine uygun ürünler bulabilecek. Buffalo Elektrikli Dağ Bisikleti ve RKS RD5 Katlanır Elektrikli Bisiklet, hem keyifli hem de pratik bir deneyim sunacak.

BİM mağazalarında bu hafta satışa sunulacak ürünler oldukça çeşitli. Öne çıkan ürünlerden biri, 27,5 jant ve ön amortisörlü bisiklet. Bu dayanıklı ve konforlu bisiklet, sadece 3.999 TL'ye raflarda yerini alacak.  Diğer ilgi çekici ürünlere bakacak olursak, BİM'in haftalık katalogunda yine birbirinden farklı ve kullanışlı ürünler yer alıyor. Tüketicilerin ihtiyaçlarına uygun seçenekler sunan BİM, her zaman cazip fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Bu hafta raflarında neler bulunacağını merak edenler, BİM'in güncel katalogunu inceleyebilirler.

İndirimli fiyatlarıyla bilinen BİM, tüketicilerin bütçelerine uygun alternatifler sunmaya devam ediyor. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunan mağaza, hem pratik hem de ekonomik alışveriş olanağı sağlıyor. Haftalık değişen ürün yelpazesiyle de ilgi uyandırıyor.






 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi