Eskişehir'de bu çirkinliğe ceza kesilsin!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bu çirkinliğe ceza kesilsin!
A
a

Eskişehir'de cadde ve sokaklarında ortaya çıkan çöp manzaraları bitmek bilmiyor. Çevre temizliği konusunda duyarsız kişi veya kişilerin neden olduğu sorumsuzlukların bir türlü önüne de geçilemiyor. Vatandaş da bu olayın önüne geçilmesi için önemli bir çağrıda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de çevre temizliğine önem vermeyenlerin yol atığı kirlilik, görenleri de adeta isyan ettiriyor.

Çevreyi kirletenlere cezai işlem uygulansın!

Ev ve işyerlerindeki çöpleri belirtilen saatte çıkartmayan, temizlik konusunda yapılan uyarılara aldırış etmeyenler yüzünden halkın kullandığı cadde ve sokaklarda çirkin çöp görüntüleri de eksik olmuyor. Belediyeler tarafından belirlenen noktalara yerleştirilen konteynerleri kullanmayanlar atıkları etrafına bırakıp gidince ortaya yine istenmeyen çirkin görüntüler çıktı. Bunun son örneği ise araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Gazi Yakup Satar Caddesi üzerinde yaşandı. Kimliği belirsiz bir mahalle sakinin gece bilinmeyen saatte çıkarttığı kullanılmayan eşyaları boş olan konteynere atmak yerine etrafına bırakması haklı tepkileri de beraberinde getirdi. Mahalle sakinleri, ortaya çıkan çirkinliği muhtara bildirerek, çevreyi kirletenlere yönelik cezai işlem uygulanmasını istedi.
 
Kaynak : MUHABİR - EFE EMRE ÖZBEY
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hakan 7 Temmuz 2024 12:29

Bu çöpleri böyle bilerek atıyorlar 1-2 saat sonra gelip çöp yığının resimlerini çekerek sosyal medyada yayınlıyorlar.ayıptır

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi