Eskişehirspor yeni bir borç istemiyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yeni bir borç istemiyor!
A
a

Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok, takımın yeni sezon hazırlıkları ve hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Entok, takımın iyi bir mücadele sergilediğini belirtirken, taraftarlara sabırlı olmaları çağrısında bulundu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da Başkan Ulaş Entok 3-2 kazanılan Uşakspor hazırlık maçı sonrası ESTV’ye konuştu. Entok, “Burada herkesin mutluluğu için yönetim olarak çaba harcıyoruz. Çimlerde bile emek var” dedi.

Galibiyet her zaman güzel

“Sezonun ilk hazırlık maçıydı” diyerek sözlerine başlayan Entok, “Takım yaklaşık 15 gündür çalışmalarına devam ediyoruz. Galibiyet her zaman güzel ama bu maç tabi bir ölçü maçı değil. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Uşakspor hem bir üst ligde hem de bize göre daha hazır bir takım. Önemli olan takımdaki eksikleri görmek. Takımımız özellikle ilk devre iyi mücadele etti. Teknik kadro taktik deniyor, eksikleri belirliyor. Bundan sonrası artık sahada teknik ekibin işi. Biz dışarda kulübün işlerini yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonraki maçlarda seviyeyi arttırarak devam ederiz” dedi.

Masraflarımız var

Başkan Entok, “Saha dışında bütün yönetim kurulumuzla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim için bu sene A Takımın şampiyonluğu her şeyden önemli ama onun dışında altyapıda da ciddi bir çalışma var. U19 Takımımız sezona çok iyi başladı. Onlar deplasmana gidiyor, onların da ciddi masrafları oluyor. Kaynak yaratma noktasında çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Herkes bilinçli

Herkesin elinden geleni yaptığına değinen Entok, “Tesislerde personelle ilgili elimizden geldiğince çalışıyoruz. Personelle görüşmenizi, onlardan görüşlerini almanızı isterim. Burada herkesin mutluluğu için yönetim olarak çaba harcıyoruz. Tesislerde çimlerde dahi çok büyük emek var. Tesislerde yapılan çalışmalar var. Herkes görev ve sorumluluk bilincinde” diye konuştu.

Yeni borç istemiyoruz

Yönetim olarak ödemeleri düzenli bir şekilde yaptıklarını ifade eden Başkan Entok, “Vergi ve SGK ile ilgili ödemeleri yapmaya çalışıyoruz. 3 aydır bunları düzenli bir şekilde yapıyoruz. Bunlar önemli. Eskişehirspor’un herhangi bir borç altına girmemesi için mücadele ediyoruz” dedi.

İlgi artmalı

Kombinelere değinen Entok, “Askıda kombine kampanyasını yönetim kurulundaki arkadaşlar kendi arasında yapmıştı. Önümüzdeki günlerde devam edecek. Kombinelere taraftarımızdan ilgi bekliyoruz. Çünkü takımımızın hiçbir geliri yok. Kaynaklar yaratmaya çalışıyoruz. En önemli gelir kaynaklarımız ledler, kuşaklar, localar ve kombineler. Bu konuda taraftarımızdan destek bekliyoruz. Önümüzdeki günlerde bu konulara ilginin artmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Sabırla bekleyeceğiz

Başkan Entok, “İyi bir takım kurduk. Bu sene hem sabretme hem de kucaklaşma sezonumuz olacak. Sabırla bekleyerek, çalışarak, hep birlikte bu işin üstesinden geleceğimizi düşünüyorum” diyerek sözlerini noktaladı.
 
Kaynak : ANADOLU GAZETESİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi