Tepebaşı Batıkentspor'dan güçlü transfer hamlesi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tepebaşı Batıkentspor'dan güçlü transfer hamlesi
A
a

Tepebaşı Batıkentspor, 1. Amatör Küme'de yeni sezon öncesi transfer hamlelerini sürdürüyor. Kulüp, deneyimli forvet Kadir Köseoğlu'nu kadrosuna katarak önemli bir güç kazandı.

Sütiş Eskişehir
Önümüzdeki sezon 1. Amatör Küme’de mücadele edecek olan Tepebaşı Batıkentspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Tepebaşı ekibi, Kadir Köseoğlu’nu kadrosuna kattığını duyurdu. Öte yandan kulüp Başkanı Vahdet Ulusoy, gelecek sezon hakkında bir basın açıklaması yaptı. 

Forvetlerin korkulu rüyası

1.Amatör Küme’de şampiyonluk hedefleyen Tepebaşı Batıkentspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Batıkent ekibi, futbola Eskişehirspor altyapısında başlayan ve daha sonra birçok kulüpte forma giyen Kadir Köseoğlu ile anlaşma sağladı. 31 yaşındaki deneyimli oyuncu, ilimizde son olarak Sivrihisarspor’da forma giyiyordu. Kulüpten transfer ile alakalı yapılan paylaşımda, “Forvetlerin korkulu rüyası, başarılı oyuncu Kadir Köseoğlu, şampiyon Batıkent Spor Kulübü ile 2024-2025 sezonu için sözleşme imzaladı. Bu sezon şampiyonluk için ter dökecek. Hayırlı olsun” denildi.

Şampiyon olmak istiyoruz

Tepebaşı Batıkentspor’un Başkanı olan Vahdet Ulusoy, yapılan transferin ardından bir de basın açıklaması yaptı. Gelecek sezon ile alakalı açıklamalarda bulunan Başkan “Batıkent Spor Kulübü olarak bize düşen görev dünyada, Türkiye’de ve Eskişehir’imiz de en sevilen oyununun şehrimizde en güzel yerlere gelmesi için mücadele etmektir. Çıktığımız bu yolda kendimizden emin olarak şampiyonluklar yaşamaya devam etmek istiyoruz. 2024-2025 futbol sezonunda tüm kulüplerimizin, futbolcuların, teknik ekiplerin, hakemlerin ve taraftarların sağlıklı, sakatlıksız kazasız belasız başarılı bir sezon geçirmelerini diliyoruz” dedi.

 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi