ESOGÜ Tıp Fakültesi'nde önemli görev değişikliği

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ESOGÜ Tıp Fakültesi'nde önemli görev değişikliği
A
a

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde önemli bir görev değişikliği yaşandı. Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı'nda görev yapan Dr. Emre Özkara, Başhekim Prof. Dr. H. Hüseyin Gürsoy'un yardımcıları arasına katıldı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde önemli bir görev değişikliği yaşandı. Başhekim Prof. Dr. H. Hüseyin Gürsoy'un başhekim yardımcılığı görevinden ayrılan Doç. Dr. Mehmet Surhan Arda'nın yerine, Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı'nda öğretim üyeliği yapan Dr. Emre Özkara getirildi.

Peki Dr. Emre Özkara kimdir?

1979 doğumlu Dr. Emre Özkara, eğitim hayatına Eskişehir'de başladı ve ilk öğrenimini Org. Halil Sözer İlköğretim Okulu'nda, orta ve lise eğitimini Eskişehir Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 2004 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, 2005-2011 yılları arasında aynı üniversitenin Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı'nda ihtisas yaparak uzmanlık alanında kendini geliştirdi. Uzmanlık eğitiminin ardından Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nde 2011-2013 yılları arasında uzman hekim olarak görev yaptı.

2013 yılından itibaren Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde önce öğretim görevlisi, sonra ise Doktor Öğretim Üyesi olarak akademik kariyerini sürdüren Dr. Özkara, Türk Nöroşirürji Derneği üyesidir ve genç nöroşirurjiyenler kurulu, vasküler cerrahi öğretim grubu yönetim kurulu gibi bilimsel mesleki kurullarda aktif olarak görev aldı. Beyin ve sinir cerrahisi konularında geniş bir uzmanlık bilgisine sahip olan Dr. Özkara, bu yeni görevinde üniversiteye önemli katkılarda bulunmayı hedefliyor.

Evli ve iki kız çocuğu babası olan Dr. Özkara'nın, başhekim yardımcılığı görevinde, sağlık alanında yapacağı yenilikçi çalışmalara büyük bir ilgiyle bakılıyor.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi