Eskişehir'de yaşanan iğrenç olay Türkiye'yi sarstı: 14 yaşındaki çocuğa...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de yaşanan iğrenç olay Türkiye'yi sarstı: 14 yaşındaki çocuğa...
A
a

Eskişehir'de yaşanan dehşet verici bir olay, tüm Türkiye'yi sarstı. Masum bir çocuk, kendi ailesi tarafından satıldı ve istismara uğradı. Bu korkunç olay, Esra Erol programında ortaya çıkan görüntülerle belgelendi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de yaşanan olayda, 14 yaşındaki zihinsel engelli bir kız çocuğunun, anne ve üvey babası tarafından Afgan uyruklu bir adama teslim edildiği ve cinsel istismara uğradığı iddia edildi.

Olay, Esra Erol programında gündeme gelmesinin ardından, yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı. Şüpheliler, canlı yayında gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Yapılan incelemelerde, kız çocuğunun vücudunda çok sayıda iz olduğu tespit edildi. Adli Tıp raporu, çocuğun cinsel istismara uğradığını teyit etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

OLAYIN DETAYLARI İSE ŞU ŞEKİLDE:

Serkan Karakaya Esra Erol'un programına katılarak, eşi Ayşe Karakaya'nın çocuklarıyla birlikte evi terk ettiğini söyleyip yardım istedi.

Daha sonrasında annesinin, P.D.'yi istismar eden Gassami ile dini nikah yaparak teslim ettiğini öğrenen Esra Erol, olayın detaylarını canlı yayında açıkladı.

İSTİSMARI CANLI YAYINDA AÇIKLADI: "AİLESİ DE GÖZ YUMDU"

Gassami, herkesin gözü önünde çocuğa istismar ettiğini itiraf ederek ailenin buna göz yumduğunu belirtti. Olay, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturulmaya başlandı.

"2 BİLEZİK 1 YÜZÜK KARŞILIĞINDA BANA OĞLUM DEDİLER"

Zahiddin Gassami Esra Erol'un programında "O benim karım" diyerek 14 yaşındaki çocuğa istismar ettiğini açıkça itiraf etmişti. "2 bilezik 1 yüzük karşılığında bana oğlum dediler" diyerek ailenin tüm bunlara göz yumduğunu ifade etmişti.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi