Eskişehir'de gençleri mutlu eden diyet!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de gençleri mutlu eden diyet!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından Beylikova ilçesinde düzenlenen Teknoloji Diyeti Kampı, gençlere teknolojik cihaz ve ekipmanlardan uzakdoğa ile baş başa bir hayat deneyimi yaşattı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Gençlik Merkezleri’nin gençlere yönelik etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda Beylikova Belediyesi sosyal tesislerinde gerçekleştirilen “Teknoloji Diyeti Kampı” gençleri dijital dünyadan uzaklaştırarak çeşitli aktivitelerle buluşturdu.

Gençler kampta tanışma oyunu, havuz etkinlikleri, bilgi yarışması, ateş başında sohbet ve oyunlarla keyifli anlar yaşadılar. Sohbet bölümüne Beylikova Belediye Başkanı Hakan Karabacak da katılarak deneyimlerini gençlerle paylaştı. Çadırlarda konaklayan gençler ikinci güne sabah ısınma hareketleriyle başladı ve dans atölyesiyle enerjik bir başlangıç yaptılar. Teknolojiden uzak, eğlenceli kamp gençlerin vizyonunu genişletmeyi amaçlayan "Olgu Kartları" oyunu ile sona erdi.
Beylikova ilçesinde ilk kez böyle kapsamlı bir kamp düzenlenmesi, ilçe sakinlerinin de ilgisini çekerken gençler veilçe sakinleri arasında kaynaşma sağlandı. Etkinlik sonunda katılımcılardan alınan verilere göre, günlük ortalama telefon kullanımı 3 saatten 35 dakikanın altına düştü.

Gençler, teknolojiden uzak kamp deneyimi nedeniyle Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, atölye için iş birliği yapan Beylikova Belediyesi ve Sakin Okul Derneği'ne teşekkür ettiler.
 
Kaynak : BÜLTEN
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi