Eskişehir'de açık hava sineması keyfi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de açık hava sineması keyfi!
A
a

Eskişehir'de geçmiş yıllarda olduğu gibi dışarıda açık hava sineması düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte vatandaşlar keyifli anlar yaşadı.

Sütiş Eskişehir
Dün akşam Eskişehir'de, Art Cafe and Bistro, Eskevent ve XRS Projects'in ortaklaşa düzenlediği açık hava sineması etkinliği gerçekleştirildi. Vatandaşlar, form doldurarak rezervasyon yaptıkları etkinlik için 75 TL ücret ödedi.

Kamp sandalyeleriyle sinema keyfi

Eskişehir Kent Ormanı'nın büyüleyici atmosferinde yapılan açık hava sinemasında, izleyiciler oy çokluğuyla seçilen komedi filmini izlediler. Sinemaseverler, etkinliğe kendi kamp sandalyelerini getirerek keyifli bir gece geçirdi.

 ‘’Harika bir deneyimdi.’’

Etkinliğe katılan sinemaseverlerden Ezgi Turhan, ilk defa açık hava sinemasını deneyimlediğini ve çok beğendiğini söyledi. Film türünü kendilerinin belirlemesinin çok iyi bir fikir olduğunu belirten Turhan şu sözleri de ekledi, ‘’Geceye doğru hava bayağı soğudu. Onun haricinde ormanın içinde böyle bir etkinliğe katılmak harika bir deneyimdi. ‘’

Etkinliğe katılım sağlamak isteyenler önceden form doldurarak yerlerini ayırttı. Bu benzersiz sinema deneyimi, katılımcılara unutulmaz bir akşam yaşattı.
 
Kaynak : MUHABİR- TUĞÇE KAŞ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi