Eskişehir'de 20 dakika süren kovalamaca pahalıya patladı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de 20 dakika süren kovalamaca pahalıya patladı!
A
a

​Eskişehir'de meydana gelen olayda, polisin dur ihtarına uymayan alkollü bir sürücü yaklaşık 20 dakika süren bir kovalamaca sonucu yakalandı. Yapılan alkol testinde sürücünün 2.10 promil alkollü olduğu tespit edildi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de Emek Mahallesi'nde polis ekipleri tarafından durdurulmak istenen 26 EM 654 plakalı otomobil, ekiplerin uyarılarını dikkate almayarak üzerine doğru sürdü ve olay yerinden kaçtı.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda ekip, şahsı yakalamak için harekete geçti.Eskişehir-Ankara karayoluna doğru kaçan şahıs, trafiği tehlikeye atarak ekipleri atlatmaya çalıştı. Daha sonra yönünü Eskişehir-Bursa yoluna çevirerek ve çeşitli caddelerde manevralar yaparak takip eden ekipleri zorluk yaşattı. Yaklaşık 20 dakikalık bir kovalamacanın ardından Uluönder Mahallesi İsmet İnönü-2 Bulvarı üzerinde motosikletli Yunus Timleri tarafından yakalandı. Olay yerine gelen trafik polisi ekipleri, Sürücü E.M.'ye yapılan alkol testinde 2.10 promil alkollü olduğu belirlendi. Gözaltına alınan sürücü, polis merkezine götürüldü. Sürücüye, alkollü araç kullanma, trafiği tehlikeye düşürme ve polisin dur ihtarına uymama suçlarından toplam 15 bin TL para cezası kesildi.
Kaynak : Sonhaber Gazetesi Muhabiri - Emrah Köse
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi