Gemlik Belediyesi'nden "ücretsiz servis" müjdesi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Gemlik Belediyesi'nden "ücretsiz servis" müjdesi!
A
a

Gemlik Belediyesi, öğrencilere ulaşım desteğini artırmak amacıyla Odun Depoları ile Uludağ Üniversitesi Asım Kocabıyık Yerleşkesi arasında ücretsiz öğrenci servisi seferlerini başlattı.

Sütiş Eskişehir

Gemlik Belediyesi, Uludağ Üniversitesi Asım Kocabıyık Yerleşkesi'ne ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla Odun Depoları ile yerleşke arasındaki liseler için ücretsiz öğrenci servisi seferlerini başlattı. Yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde hizmete giren servisin ilk seferini Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren gerçekleştirdi.

Servis, sabah 08.00'de Odun Depoları'ndan hareket ederek, Bölge Parkı, Orhangazi Caddesi ve İstiklal Caddesi üzerinden Uludağ Üniversitesi'ne ulaşım sağlıyor. Yol boyunca öğrenci alan servis, öğrencilerin evlerinden okullarına güvenli ve ücretsiz bir şekilde ulaşmalarını temin ediyor.

Başkan Deviren, servis ile öğrencilere yolculuk sırasında eşlik ederek onlarla sohbet etti ve direksiyonu devretti. Başkan Deviren, Gemlik Belediyesi'nin öğrencilere ulaşım desteği sağlamanın belediyenin asli görevlerinden biri olduğunu vurguladı. Ayrıca, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin öğrencilere yönelik otobüs ve ulaşım araçlarında büyük oranda indirim sağladığını belirten Deviren, Gemlik Belediyesi'nin de ücretsiz servis hizmeti sunarak ailelere destek olmayı amaçladığını ifade etti.

Yeni eğitim ve öğretim yılını kutlayan Başkan Deviren, öğrenciler, öğretmenler ve velilere başarılar diledi. Bu ücretsiz servis hizmeti, Gemlik'teki öğrencilere eğitim yolunda önemli bir destek sunacak.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi