EOSB'den Eskişehirspor'a ziyaret

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç EOSB'den Eskişehirspor'a ziyaret
A
a

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) yönetimi, Eskişehirspor'un yeni yönetimine desteklerini sunmak ve başarı dileklerinde bulunmak amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, Eskişehirspor'un şehrin en değerli markalarından biri olduğu vurgulanırken kulübün geleceği üzerine önemli değerlendirmelerde bulunuldu.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yavuz Ayva, Samet Özkaya ile Denetim Kurulu Üyesi Erol Öz, Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni yönetime başarı dileklerini ileten Başkan Küpeli, “Umut ediyoruz ki el birliğiyle şehrimizin en kıymetli markası olan Eskişehirspor’u hak ettiği noktaya taşıyacaklar” dedi

Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok, desteklerinden ötürü Eskişehir OSB yönetimine teşekkür etti ve kulübün geleceği hakkında değerlendirmelerde bulundu. Yeni sezona en iyi şekilde girmek için yönetim olarak canla başla çalıştıklarını aktaran Başkan Entok, hedeflerinin sezon sonu şampiyonluk olduğunu belirtti. Eskişehir OSB’nin her zaman kulübe destek olduğunu vurgulayan Entok, şehrin tüm paydaşlarından da destek beklediklerini iletti.

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehirspor'un şehrin en önemli değerlerinden biri olduğunu belirterek, yeni yönetimin kulübü hak ettiği noktaya taşıyacağına olan inançlarının tam olduğunu ifade etti. Eskişehir OSB olarak yasaların verdiği imkanlar dahilinde her zaman kulübün yanında olduklarını belirten Başkan Küpeli, desteklerini sürdüreceklerini dile getirdi.

Kaynak : BÜLTEN
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi