Eskişehir'de binlerce kişi güne sporla başladı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de binlerce kişi güne sporla başladı!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl açık alan sporlarını öne çıkararak gerçekleştirdiği parklarda spor etkinlikleri büyük ilgi gördü. Yaz döneminde 2 bin 773 vatandaşın güne sporla başladığı etkinlikler kapanış töreniyle tamamlandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın her yaştan bireyin spor yapabilmesi amacıyla uzun yıllardır sürdürdüğü ve bir gelenek haline gelen parklarda spor etkinlikleri, bu yaz döneminde de büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Eskişehirlileri açık havada spor yapmanın keyfini yaşatan etkinlikler, hafta içi 4 gün boyunca düzenli olarak sabah saatlerinde düzenlendi.20 Mayıs’ta uzman antrenörler eşliğinde başlayan parklarda spor etkinlikleri Pazartesi ve Çarşamba günleri Kentpark, Büyük Anıtpark (Şarhöyük) ve Hayrettin Karaca Parkı’nda, Salı ve Perşembe günleri ise Kardelen Spor Parkı (Vişnelik), Osmangazi Spor Sahası ve Prof. Dr. Türkan Saylan Parkı’nda gerçekleştirildi.

2 bin 773 vatandaşın katıldığı parklarda spor etkinlikleri Osmangazi Spor Sahası’nda düzenlenen kapanış etkinliği ve törenle tamamlandı.

Kapanış buluşmasında vatandaşlar uzman antrenörler eşliğinde zumbadans, pilates ağırlıklı direnç egzersizleri, core egzersizleri vestretching yaptılar.Antrenman sonrasında vatandaşlar ikramlarla serinleme imkânı bulurken kendilerine açık alanda spor yapma imkânı sunan etkinlikler nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Kapanış töreninde katılımcılara teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Mehmet Ali Çeliksoy, Eskişehir’in bir spor kenti olduğunu ifade ederek açık alan sporlarına gösterilen ilgi nedeniyle teşekkürlerini iletti.

Gelecek yaz döneminde de parklarda spor etkinlikleri vatandaşlarla buluşmaya devam edecek.
 
Kaynak : BÜLTEN
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi