Burdur'da hava durumu nasıl olacak? (7 Ekim 2024)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Burdur'da hava durumu nasıl olacak? (7 Ekim 2024)
A
a

Burdur'da önümüzdeki günlerde sıcak ve sisli hava koşulları etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, hafta boyunca sıcaklıklar 30°C civarında seyredecek. Perşembe günü ise sıcaklık bir miktar artarak 31°C'ye ulaşacak. İşte Burdur için 5 günlük hava durumu tahmini

Sütiş Eskişehir

Burdur'da bu hafta sıcak ve sisli hava koşulları etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sağlanan verilere göre, Burdur'da 5 günlük hava durumu tahmini şu şekilde şekilleniyor:

6 Ekim 2024 Pazar: Sisli, Sıcaklık 30°C

Bugün, Burdur'da hava sisli olacak ve sıcaklık 30°C civarında seyredecek. Hava nem oranı biraz daha yüksek olabilir, bu da sıcaklık hissiyatını artırabilir. Gün boyunca ara ara güneşli dönemler görülebilir, ancak genel olarak sisli bir hava hakim olacak. Akşam saatlerinde ise sıcaklık 20°C seviyelerine gerileyebilir.

7 Ekim 2024 Pazartesi: Sisli, Sıcaklık 30°C

Yarın, Burdur'da hava durumu bir önceki günden farklı olmayacak. Sisli bir hava ve sıcaklık 30°C civarında devam edecek. Güneşin ara ara gözükmesi bekleniyor, ancak genel hava durumu bulutlu ve sisli olacak. Özellikle sabah saatlerinde sis yoğunluğu fazla olabilir. Gün içinde ise sıcaklıklar öğle saatlerinde en yüksek seviyelere ulaşacak.

8 Ekim 2024 Salı: Sisli, Sıcaklık 30°C

Salı günü de Burdur'da sıcak ve sisli bir hava bekleniyor. Sıcaklık yine 30°C civarında olacak. Yüksek nem oranı nedeniyle bunaltıcı bir hava hissiyatı oluşabilir. Çeşitli zamanlarda güneş yüzünü gösterse de sisli hava öğle saatlerinde yine etkili olmaya devam edecek.

9 Ekim 2024 Çarşamba: Az Bulutlu, Sıcaklık 31°C

Çarşamba günü Burdur'da hava biraz daha değişecek. Sisli hava yerini az bulutlu bir havaya bırakacak. Sıcaklık da 31°C'ye kadar yükselecek. Bu, bu hafta boyunca görülecek en yüksek sıcaklık olacak. Rüzgarın düşük hızda olmasıyla birlikte sıcaklık daha fazla hissedilebilir. Akşam saatlerinde ise sıcaklık 20-22°C arasında olacaktır.

10 Ekim 2024 Perşembe: Az Bulutlu, Sıcaklık 29°C

Perşembe günü Burdur'da hava az bulutlu olacak ve sıcaklık 29°C civarına düşecek. Güneşli saatler daha fazla olacak, ancak sıcaklık hala yüksek. Havanın az bulutlu olması, gün içinde rahat bir hava sağlayacak, fakat sıcaklıklar öğle saatlerinde hâlâ bunaltıcı olabilir. Akşam saatlerinde sıcaklık 20°C seviyelerine inebilir.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi