Odunpazarı Belediyesi duyurdu: Eskişehir'de 2 büyük festivale hazır olun!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Odunpazarı Belediyesi duyurdu: Eskişehir'de 2 büyük festivale hazır olun!
A
a

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi, iki önemli festivale ev sahipliği yapacağını duyurdu. 9. Uluslararası Cam Festivali “Camın Büyüsü” ve 5. Ulusal Lületaşı Festivali “Deniz Köpüğü”, sanatseverleri bir araya getirmeye hazırlanırken, terör saldırılarına karşı dayanışma mesajları da verdi. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi, 27 Ekim - 2 Kasım 2024 tarihleri arasında iki önemli festivale ev sahipliği yapacak. Bu yıl 9. kez düzenlenecek Uluslararası Cam Festivali “Camın Büyüsü” ve 5. Ulusal Lületaşı Festivali “Deniz Köpüğü”, sanatseverleri bir araya getirmek için hazırlanıyor. Her iki festival de, zanaat ve sanatın eşsiz birleşimini Odunpazarı’nda sunacak.

Ancak, festival kapsamında planlanan kortej yürüyüşü, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) tesislerine gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle iptal edilmiştir. Odunpazarı Belediyesi, bu acı olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, teröre karşı birlik olmanın önemini vurguladı.

Belediye, sanatın birleştirici gücüne olan inancını dile getirerek, tüm sanatseverleri festival süresince düzenlenecek sergi, atölye çalışmaları ve etkinliklere katılmaya davet etti. Cam ve Lületaşı’nın büyülü dünyasında, sanatın iyileştirici etkisini birlikte deneyimlemenin önemini bir kez daha hatırlattı.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi