Haluk Levent ve sürpriz isimler Eskişehirlilerle buluşacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Haluk Levent ve sürpriz isimler Eskişehirlilerle buluşacak!
A
a

Eskişehir'in Sivrihisar Belediyesi tarafından 5-6-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali, bu sene de dopdolu bir programla sizleri bekliyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de merakla beklenen Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali için hazırlıklar tamamlandı. Sivrihisar Belediyesi tarafından 5-6-7 TEMMUZ tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Sivrihisar Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali bu sene de dopdolu. Bu seneki festivalde Değerli Sanatçılar, EFSANE 90’lar grubu (Murat Makar, Hazal, Seçil, Zafer Peker, Taner), Tuğçe KANDEMİR, Oğuzhan KOÇ ve Haluk LEVENT Sivrihisarlılarla buluşacak. 

Konserlerin yanı sıra Sivrihisar Açık Hava Heykel müzesi alanı etrafında birbirinden farklı etkinliklerle de Sivrihisarlılar keyifli dakikalar geçirebilecekler. Çocuklar için kurulacak oyun park alanlarıyla, kurulacak stantlarla ve gerçekleştirilecek sempozyumlarla danstan tiyatroya, fotoğraftan resme, filmden karikatüre, edebiyattan müziğe kadar giden bir çeşitliliği yaşamak mümkün olacaktır. Aynı zamanda Meksika, Bulgaristan, Kosova, KKTC , Ukrayna ve yerel Halk Dansları ekiplerinin katılacağı ve 3 gün boyunca hem Sivrihisar’da hem de Eskişehir Valiliği önünde gerçekleşecek dans etkinlikleri ile  festival renklenecek. 

Bu sene ilk defa düzenlenecek olan Nasreddin Hoca Sanat Sempozyumu ile ulusal ve uluslararası mecradan 40 ressamın Sivrihisar’da ağırlanması da gerçekleşecek. Farklı farklı ülkelerden gelen ressamlar, Sivrihisar’da 3 gün boyunca Nasreddin Hoca temasıyla resimler gerçekleştirip, bu resimleri Sivrihisar’da sergileme imkanı bulacaklar. Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci; Ülkemizin en başarılı festivallerinden birine katılabilme şansını yakalayabilmek için bu festivali kaçırmamanızı tavsiye ederiz diyerek bütün herkesi festivale katılmaya davet etti.
Kaynak : bülten
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi