Eskişehirli şampiyonlar milli gururumuz oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirli şampiyonlar milli gururumuz oldu
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, uluslararası müsabakalarda milli formalarla Türkiye'yi temsil eden Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Sümeyye Boyacı ve Erkan Balk’ı ödüllendirdi.

Sütiş Eskişehir
Amatör sporlara verdiği destek ile Eskişehir’den farklı branşlarda milli sporcular çıkaran Büyükşehir Belediyesi, uluslararası müsabakalarda başarı kazanan milli sporcular ve Antrenör Mehmet Bayrak’ı ödüllendirdi. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile bir araya gelen milli sporcular Sümeyye Boyacı ve Erkan Balk, Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nda oy birliği ile alınan karar çerçevesinde tam altınla ödüllendirildiler. 

Milli sporcular Sümeyye Boyacı ve Erkan Balk ile Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü yöneticilerini makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, “Çok güzel işlere imza atıyorsunuz ve bizler sizinle gurur duyuyoruz. Her zaman Eskişehir Büyükşehir Belediyesi olarak arkanızdayız. Bizlere bu mutluluğu yaşattığınız için teşekkür ederiz.” dedi. 

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün Paralimpik Takımı Milli Yüzücüsü Sümeyye Boyacı, Portekiz'in Madeira Adası’nda düzenlenen Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda önemli bir başarıya daha imza attı. Milli yüzücümüz Sümeyye Boyacı, kadınlar S5 kategorisinde sırtüstü ve kelebek yüzmede Avrupa 3’üncüsü oldu. 

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün sualtı görüntüleme milli sporcusu Erkan Balk da, başarılarına bir yenisini daha ekledi.  Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu (CMAS) tarafından Küba’nın Varadero şehrinde düzenlenen 19. Dünya Fotoğraf ve 5. Dünya Video Şampiyonası’nda Erkan Balk, Dünya Şampiyonu oldu. 
 
Kaynak : bülten
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi