Eskişehir'de öldürülen profesörle ilgili flaş gelişme: Kameraya yakalandı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de öldürülen profesörle ilgili flaş gelişme: Kameraya yakalandı!
A
a

Eskişehir'de yaşanan trajik olay herkesi derinden sarstı. Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde görevli olan ve 5 gün boyunca haber alınamayan Prof. Dr. Bekir Karasu'nun cansız bedeni, elleri arkadan bağlanmış halde Porsuk Çayı'nda bulundu. Olayla ilgili detaylar zaman geçtikçe netleşirken, güvenlik güçleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda Karasu'nun kaybolduğu günle alakalı yeni gelişmeler ortaya çıktı. 

Sütiş Eskişehir
NTV'de yer alan habere göre; Eskişehir’de 5 gün önce evinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde (ESTÜ) görevli öğretim üyesi Prof. Dr. Bekir Karasu'nun (59) Porsuk Çayı'nda ellerinden iple bağlanmış halde cesedi bulundu.

Olaylar ilgili soruşturma sürerken yeni ayrıntılar da ortaya çıktı. Ekipler tarafından güvenlik kameraları tek tek incelenirken cep telefonu sinyalleri de takip edildi.

KAYBOLMADAN ÖNCE ARACINA ALMIŞ

Profesörün kaybolmadan önce 5 kişiyi aracına aldığı tespit edildi. Bekir Karasu'nun olay günü bir kafile ile geziye çıktığı öğrenildi.

GASP İDDİASI

Kendisiyle başlangıçta arkadaşlık bağı kuran bir grup tarafından gasp edildiği anlaşıldı. Saatlerce izlenen görüntülerde Karasu ile birlikte 5 şüphelinin aynı araca bindiği görüldü. Karasu'ya ait terk edilmiş halde bulunan araç da gasp edilmişti.

5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili 7 şüpheli belirlenirken 5 kişi gözaltına alındı. Kayıp 2 zanlı aranıyor.
Kaynak : ntv.com.tr
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi