Eskişehir'in yollarında hummalı çalışma: Büyükşehir durmuyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in yollarında hummalı çalışma: Büyükşehir durmuyor!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sorumluluk alanında bulunan yollarda trafik akışının etkilenmemesi için kentin dört bir yanında yoğun gece mesaisini sürdürüyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kent genelindeki yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince Ertuğrulgazi Mahallesi Bahar Sokak ile Çamlıca Mahallesi Kanalboyu Sokak’ı birbirine bağlayan TCDD Çilem Köprüsü üzerinde asfalt onarım ve yenileme çalışmaları sabahın ilk saatlerine kadar devam etti. Trafik akışının etkilenmemesi için yoğun mesaisini sürdüren ekiplerin Temmuz ayı içerisinde şehrimizdeki diğer köprüler, ana cadde ve bulvarlarında da gece çalışmaları sürecek.

Gece mesaisi kapsamında Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin şehir merkezi, ilçe ve mahalle yollarında bakım ve onarım çalışmaları tamamlanan yollar başta olmak üzere boyası deforme olan tüm yollarda trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla şerit ve çizgi boyama çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda Basın Şehitleri Caddesi’ndeyol çizgi boyama çalışmaları gerçekleştirildi. Bir diğer çalışma noktası ise Şahin Caddesi oldu. Ekipler, Şahin Caddesi’nde orta refüj yapım gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kentin birçok noktasında trafiğin aksamaması için gece mesaisine ağırlık verildiğini belirterek çalışmalar nedeniyle sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmalarını, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerektiğini hatırlattılar.
 
 
 
Kaynak : BÜLTEN
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi