Sivrihisar Belediye Başkanı Dökmeci, Vali Aksoy'u ziyaret etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sivrihisar Belediye Başkanı Dökmeci, Vali Aksoy'u ziyaret etti
A
a

Sivrihisar Belediyesi tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen Uluslararası Nasreddin Hoca Festivali kapsamında Belediye Başkanı Habil Dökmeci, Uluslararası grupların katılımıyla Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

Sütiş Eskişehir
Festival nedeniyle sabah saatlerinde Eskişehir’e gelen Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci ve Uluslararası grupların katılımıyla Vilayet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma programının ardından Vali Hüseyin Aksoy ziyaret edildi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aksoy, “Nasreddin Hoca ulusal üne sahip önemli bir değerimiz. Sivrihisar Belediyemizin koordinasyonunda da çeşitli faaliyetler ortaya konuluyor. Bu yıl da birçok faaliyet gerçekleştirilecek. Bu kapsamda gerek yurt içinden gerek yurt dışından çok sayıda ekibin bu etkinliğe emek kattığını görüyoruz. Bütün ekiplerimize hoş geldiniz diyorum. Valiliğimizi ziyaret ederek, etkinlikleri farklı bir boyuta taşımış oldunuz” değerlendirmesinde bulundu.
 

“ÇALIŞMALARIMIZA ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA DA DEVAM EDECEĞİZ”

Verdiği desteklerden ötürü Vali Hüseyin Aksoy’a teşekkür eden Başkan Dökmeci de “Bizlere Uluslararası Nasreddin Hoca Festivalimizde bizlere destek veren ve bizlerle birlikte olan Ukraynalı, Kosovalı, Meksikalı, Bulgar ve KKTC’den gelen misafirlerimiz, Trabzon ve Kafkas Spor Kulüplerimiz ile buradayız. Değerli misafirlerimizi ilçemizde ve ülkemizde ağırlamamızda her zaman yanımızda olan bizleri destekleyen değerli Valimiz Hüseyin Aksoy’a çok teşekkür ediyorum. Sanatın ve sanatsal faaliyetlerin ne kadar önemli olduğunu biz Valimizden gördük ve inşallah ilçemizde ve şehrimizde bu gibi çalışmalara önümüzdeki yıllarda da devam edeceğiz” diye konuştu.
Ziyarete katılan Sivrihisar temsili Nasreddin Hoca’sı Ömer Özgeneci ise Vali Aksoy’u Sivrihisar’a davet ederek, “Dünyanın merkezi Sivrihisar’dan kucak dolu sevgilerle geldik. Çeşitli ülkelerden gelen sanatçı arkadaşlarımıza da hoş geldiniz diyorum. Her yıl kendilerini Sivrihisar’a bekliyorum” dedi.

Konuşmalardan sonra ülke temsilcileri Vali Aksoy’a hediye takdim etti. Vali Aksoy da temsilcilere Eskişehir’in simgesi lületaşından yapılmış tespih ve hediyelik eşya verdi.
Ardından Vali Hüseyin Aksoy, Başkan Habil Dökmeci, temsili Nasreddin Hoca, yurtiçi ve yurtdışı katılımcılarla Eskişehir Valiliği önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Kaynak : YENİGÜN GAZETESİ MUHABİRİ - SÜMEYRA BALCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi