AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Albayrak, şehrin mevcut yatırımları ve taleplerine dair önemli görüşmeler gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Albayrak, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Cevdet Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, Eskişehir’de devam eden projelere ve taleplerimize dair kapsamlı istişarelerde bulunduk. Gündemimiz yatırım, gündemimiz Eskişehir. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde şehrimize yönelik hayallerimizi bir bir gerçekleştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”
Ziyaretin sonunda, Albayrak, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’a nazik kabulü için teşekkür etti ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...