Eskişehirspor'dan kombine bilet ve destek çağrısı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan kombine bilet ve destek çağrısı
A
a

Eskişehirspor’un Kulüp Başkanı Ulaş Entok, takımın fiziksel kondisyon ve kamp süreci hakkında olumlu değerlendirmelerde bulunarak, takımın performansının gün geçtikçe daha iyiye gittiğini belirtti

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da Kulüp Başkanı Ulaş Entok, ESTV’ye açıklamalarda bulundu. Entok, “Fizik kondisyon açısından her geçen gün daha iyi oluyoruz. Herkesin gelişim gösterdiğini görüyoruz hepimiz çok emek harcıyoruz” dedi.

Dünden daha iyi olacağız

“Kamp sürecimiz gayet iyi gidiyor” diyerek sözlerine başlayan Entok, “Fizik kondisyon açısından her geçen gün daha iyi oluyoruz. Herkesin gelişim gösterdiğini görüyoruz. Teknik kadromuz ve futbolcularımız çok büyük emek harcıyor. Oynadığımızı takıma da teşekkür ediyorum. Başkanları hediye forma getirmiş. Nezaketleri için teşekkür ediyoruz. Maçın ikinci yarısında kondisyon açısından farkımız ortaya çıktı. Tabi hazırlık maçı bunlar ama iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah günden düne daha iyi olacağız. Performansımızı arttırarak devam edeceğiz” dedi.

2 galibiyetle lige başlamak bambaşka olacak

Fikstür sorusu üzerine Başkan Entok, “Fikstürümüz çekildi. İki uzak deplasmanla başlıyoruz. Ama oralardan gelecek 2 galibiyetle lige başlamak bambaşka hava katacaktır. İlk maçı dışarda oynamanın nasıl dezavantajları varsa içerde oynamanın da kendine göre dezavantajları olabiliyor. Hayırlısı olsun biz kendi işimize bakacağız. Biz her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Kombine konusunda herkesin desteğini bekliyoruz

“Yönetim olarak gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” diyen Entok, “Herkes kendi görev sorumlulukları çerçevesinde çalışıyor. Kaynak arayışlarımız devam ediyor. Localarımızı bitirdik. Led ve kuşak reklam alanları satışımız sürüyor. Tüm Eskişehir halkının, esnafının, sanayicisinin destekleriniz bekliyoruz. Taraftarlar birliğimiz ziyaretimize geldi. Onlarla güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Kombine konusunda da taraftarımızdan destek bekliyoruz” dedi.
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi