Eskişehirspor'da transfer an meselesi: İşte o isimler...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da transfer an meselesi: İşte o isimler...
A
a

Eskişehirspor yönetimi, gelecek planlamalarını görüşmek üzere yoğun bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Ulaş Entok liderliğinde alınan kararlar arasında altyapı projeleri, transfer faaliyetleri ve mali kaynak artırma stratejileri yer aldı. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da yönetim kurulu yoğun bir mesai içine girmiş durumda. Yönetim bir yandan kaynak yaratmaya çalışırken bir diğer yandan da görüşme yaptığı futbolcularla prensipte anlaşma sağlamaya çalışıyor. Es Es’te imzalar an meselesi 

Yazılı açıklama yapıldı

Toplantı sonrası kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Yönetim kurulu toplantısı, başkanımız Ulaş Entok’un açılış konuşması ile başladı. Altyapıdan Sorumlu Asbaşkanlarımız Eray Saygı ve Ümit Şapcı tarafından 13-14 Temmuz’da Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’mizde gerçekleşecek olan “Yaşasın Altyapı” turnuvası, diğer altyapı projelerimiz, genç oyuncu gelişim programları ve gelecekteki planlamalar hakkında bir sunum yapıldı.

Transferler konuşuldu

“Teknik Asbaşkanlarımız Safa Üstünbaş ve Berkay Çifter tarafından sezon planlaması, transfer faaliyetleri, Teknik Direktörümüz Ergun Ortakcı’nın da onayıyla prensipte anlaşılmış futbolcular ve devam eden görüşmeler hakkında detaylı bilgiler aktarıldı.

Mali kaynak aranacak

Kulübün finansal sürdürülebilirliğini artırmak amacıyla kaynak yaratacak projeler değerlendirildi. Toplantıda, led reklam, loca ve kuşak reklamlarının fiyatları, yeni sponsorluk anlaşmaları, pazarlama stratejileri ve diğer gelir artırıcı faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu” ifadelerine yer verildi.
 
Kaynak : ANADOLU GAZETESİ SPOR MUHABİRİ - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi