Eskişehirspor'dan flaş haber: 3 futbolcuda anlaşma tamam!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan flaş haber: 3 futbolcuda anlaşma tamam!
A
a

Eskişehirspor, 2024-2025 sezonuna iddialı bir şekilde hazırlanmak için transfer çalışmalarını hızla sürdürüyor. Siyah-Kırmızılılar, son olarak 3 futbolcuyla prensipte anlaşmaya varıldığını açıkladı. İşte o isimler...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yönetimi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah Kırmızılı ekip Kaleci Rasim Mutlu, stoper Erdin Üzer’in ardından forvet Necati Önal ile de prensipte anlaşmaya vardı. 

Rasim ve Erdin tamam

Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Eskişehirspor’da transfer harekatı devam ediyor. Siyah Kırmızı yönetim 34 yaşındaki kaleci Rasim Mutlu ve stoper Erdin Üzer ile prensip anlaşmasına vardı. Geçtiğimiz sezon Anadolu Üniversitesi kadrosunda yer alan orta saha Deniz Karadeniz ile de görüşen yönetim, sunduğu teklife yanıt bekliyor. Rakamların yüksek olduğu piyasada yönetimin hedefi hata yapmamak.



Necati geliyor

Siyah-Kırmızılı kulübün transfer listesinin başlarında yer alan forvet Necati Önal ile görüşmeler oldukça olumlu geçti. Taraflar arasında küçük pürüzlerin kaldığı ve prensipte anlaşma sağlandığı öğrenildi. 27 yaşındaki forvet oyuncusu son 2 sezondur (Anadolu Üniversitesi ve Çorluspor) BAL’da şampiyonluk yaşıyor. 

Murat’tan indirim bekleniyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor’un forvet hattına düşündüğü isimlerin başında gelen Murat Kara ile temaslar devam ediyor. Teknik Direktör Ergun Ortakcı’nın 1926 Bulancakspor’dan talebesi olan Murat Kara, geçen sezon 20 maçta 22 gol atmıştı. 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig’de de oynayan Murat Kara ile yönetim rakamsal olarak orta yolu bulursa imzalar atılabilir.

Umut Akpınar çıkmaza giriyor

Eskişehirspor yönetimi Anadolu Üniversitesi’nde forma giyen Umut Akpınar ile görüşmelerini sürdürüyordu. Ancak yapılan pazarlıklarda orta yol bulunamadı. 34 yaşındaki kanat oyuncusunun transferinin gerçekleşme ihtimalinin bir hayli düşük olduğu öğrenildi. Forvet Timur Kosovalı gündemdeki bir diğer isim ancak bazı pürüzler var.
 
Kaynak : ANADOLU GAZETESİ SPOR MUHABİRİ - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi