Eskişehir'deki 54 yıllık köfteci yoğun ilgi görüyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki 54 yıllık köfteci yoğun ilgi görüyor!
A
a

Eskişehir’in Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde yıllardır köfte severlere hizmet eden bir işletme, zamanın ötesine geçerek hem yerel halkın hem de turistlerin gözdesi olmaya devam ediyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de tarihi Odunpazarı Bölgesi'nde 54 yıldır faaliyet gösteren bir köfteci esnafı hem yerli turistlerin hem de Eskişehir halkının yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.
Eskişehir’in Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde 1970 yılından bu yana hizmet veren ve semtin en eski köftecisi olan işletme, hem yerli hem de yabancı turistlerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Dükkan, yıllardır değişmeyen lezzeti ve kaliteli hizmetiyle dikkat çekiyor.

ETİ HEP AYNI KASAPTAN ALIYORUZ



Konu hakkında bilgi veren işletme sahibi Yasin Uğur, “54 yıldır bu dükkânda köfte satıyoruz. Burası, 1970 yılında Bekir Karagöz tarafından kuruldu. 1980 yılında babam Halil Uğur işletmeye başladı ve daha sonra ağabeyim Ahmet Uğur devraldı. Ağabeyim rahmetli olduktan sonra, ben bu geleneği devam ettirmeye çalışıyorum” dedi.

İşletmede, ızgara köfte, yoğurtlu balaban köfte, piyaz ve tatlı çeşitleri gibi klasik lezzetler sunuluyor. Özellikle Odunpazarı’na özgü tel kadayıf ve ekmek kadayıfı gibi tatlılar, ziyaretçilerin vazgeçilmezi haline gelmiş durumda. Yasin Uğur, etlerini Odunpazarı’ndaki bir kasaptan, ekmek ve pidelerini ise yerel bir fırından temin ettiklerini belirtti.

SOSUN TARİFİ MERAK EDİLİYOR

Yoğurtlu balaban köfte için özel olarak hazırlanan sosun büyük beğeni topladığını dile getiren Uğur, “Tarifini soran çok oluyor” ifadelerini kullandı. İşletme, müşteri ayırt etmeksizin herkese eşit hizmet sunduğunu ve fiyatlarını piyasaya göre uygun tuttuklarını da vurguladı.
Kaynak : YENİGÜN GAZETESİ - SÜMEYRA BALCI
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi