Eskişehir'de Porsuk Çayı ve sulama kanalları için özel uyarı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de Porsuk Çayı ve sulama kanalları için özel uyarı!
A
a

Eskişehir'de hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte, güvenli olmayan su kaynaklarına girmenin risklerine karşı polis ekipleri tarafından bilgilendirme çalışmaları yapıldı. Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından özellikle Porsuk Çayı için özel çalışmalar yürütülüyor. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de polis ekiplerince; güvenli olmayan çay, gölet ve sulama kanalı gibi yerlere serinlemek amacıyla girilmesi nedeniyle vatandaşlara yönelik bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirildi.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümü ekiplerince, hava sıcaklıklarının ciddi oranda yükselmesinden dolayı ülke genelinde güvenli olmayan çay, gölet ve sulama kanalı gibi yerlere serinlemek amacıyla girildiğinden boğulma riskini en aza indirmek amacıyla çalışma yapıldı. Bu çerçevede, Porsuk çayı ve sulama kanalları çevresinde bulunan vatandaşlar ile çocuklara gerekli uyarılar yapılarak bilgi aktarıldı. Vatandaşların yoğun olduğu bölgelere 'Sevdiklerinizi Kedere Kendinizi Karanlığa Boğmayın ve Kanala Değil Havuza' mesajı veren 78 adet de afiş asıldı.

Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi