Eskişehir'de milli maç heyecanı dev ekranda yaşandı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de milli maç heyecanı dev ekranda yaşandı!
A
a

Eskişehirliler, 26 Haziran Çarşamba günü Tepebaşı Belediyesi'nin Eti Caddesi Kum Saha Parkı'nda kurduğu dev ekranda Çekya ile oynanan milli maçı coşkuyla izledi.

Sütiş Eskişehir
Sonhaber Gazetesi Muhabiri Emrah Köse'nin haberine göre; Eskişehir'de milli maç heyecanı adeta bir bayrama dönüştü! Tepebaşı Belediyesi, Eti Caddesi Kum Saha Parkı'nda kurduğu dev ekran ile Eskişehirlileri bir araya getirerek milli takıma olan coşkulu desteğin en güzel örneğini sergiledi. A Milli Takımımızın, Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki gruptaki son maçında Çekya ile oynadığı mücadele, Eskişehirli futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.

COŞKULU ATMOSFER STADYUM ORTAMINI ARATMADI

Maç başlamadan önce parkta kurulan dev ekran önünde bir araya gelen yüzlerce Eskişehirli, milli takıma olan desteklerini bayraklar ve pankartlar ile dile getirdi. Maç boyunca tribünlerde oluşan coşkulu atmosfer, adeta bir stadyum ortamını aratmadı. Millilerimizin Çekya'yı 2-1 yenerek grubu ikinci sırada tamamlaması ve son 16 turuna yükselmesi ise bu coşkuyu kat be kat artırdı. Eskişehirli futbolseverler, milli takımın bu galibiyetini büyük bir sevinçle kutlayarak milli takıma olan desteklerini bir kez daha perçinledi.

TÜM İNSANLAR BİR ARADA

İpek Yiğit: "Çok güzel bir atmosfer. Şu an insanların bir arada milli maçı izlemesi gerçekten çok iyi " dedi.

BÖYLE BİR ATMOSFER YAŞAMADIM

Eren Aydoğan: "İnsanları bir araya getiren güzel bir şey, güzel düşünce. Ben de Avrupa'dan geldiğim için kendi halkımla birlikte güzel bir heyecan yaşıyorum. Çok güzel bir duygu güzel bir fikir olmuş. Kesinlikle daha önce böyle bir atmosfer yaşamamıştım " ifadelerini kullandı.

ORTAM SÜPER 

Kaan Akbulut: "Kazanacağız maçı. Çekya zorlu bir rakip. Ortam da bu arada çok güzel. Bir kaç defa öncede gelmiştim maçların olduğu zamanlarda böyle bir atmosferi görmüştüm. O zamanlarda da ortam süperdi şu an da güzel " diye konuştu.

HER ZAN İNANDIK

Sabrican Yolcuoğlu: "Çok güzel bir atmosfer vardı. Bu kadar kalabalık içinde mu maçı kazanacağımızı düşünüyordum. Her zaman alacağımızı inanıyorduk bu maçı. Çok heyecanlıyım atmosfer çok güzel " duygularını vurguladı.
Kaynak : Sonhaber Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi