Eskişehir'de korkunç kaza: 2'si ağır 5 yaralı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de korkunç kaza: 2'si ağır 5 yaralı!
A
a

Eskişehir - Ankara Karayolu Prof. Dr. Orhan Oğuz Alt Geçidi'nde dün gece saat 00.20 sıralarında meydana gelen kazada 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Sütiş Eskişehir
Edinilen bilgilere göre, Önder Gökhan Z. (25) idaresindeki 20 AFK 432 plakalı otomobil, orta şeritte seyir halindeyken en sağ şeride geçmek için manevra yaptı. Bu sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç, önce en sağdaki bariyere, sonra orta şeritte seyir halinde olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesine ait 26 EBB 104 plakalı halk otobüsünün sağ arka kapısına ve ardından tekrar bariyerlere çarparak en sol şeride savrularak durabildi. İhbar üzerine olay erine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü Önder Gökhan Z. ve yolcu olarak araçta bulunan Alper A. (24) ve Kayra A. (20) hafif yaralanarak ambulanslarla Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Berkay D. (18) ve Utku D. (23) ise ambulanslarla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne (ESOGÜ) kaldırılarak tedaviye alındı.

KAZA SONRASI TRAFİKTE GERGİNLİK

Kaza sonrası olay yerine gelen trafik polis ekipleri, en sol ve orta şeritleri güvenlik şeridi altına aldı. Sağlık ekipleri ise yaralıları müdahale etmek için ters yönde durdu. Bu durum, trafik polis ekipleriyle münakaşaya yol açtı. Ters yönde durmaları olası bir kazaya davetiye çıkaran ambulans ekipleri, tepkilere neden oldu. Yaklaşık 30 dakika kapalı kalan alt geçitte trafik, çekicinin kaza yapan aracı kaldırmasıyla normale döndü. Kazada halk otobüsünün en arka yolcu kapısının camları tuzla buz olurken, otomobil ise hurdaya döndü.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi