Eskişehir Büyükşehir'in sevilen hizmeti artık Beylikova'da!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Büyükşehir'in sevilen hizmeti artık Beylikova'da!
A
a

Eskişehir'in Beylikova ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası tarafından sağlıklı ve ekonomik halk ekmekleri üretilerek halkın hizmetine sunuluyor. İlçe merkezindeki mahallelerin kolaylıkla ulaşabileceği noktalarda kurulan Halk Ekmek satış büfeleri, piyasa fiyatlarından daha uygun fiyatlarla artık satışta. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası tarafından el değmeden hazırlanan sağlıklı ve ekonomik halk ekmek Beylikova halkının hizmetine sunuldu.

İlçe merkezindeki mahallelerin rahatlıkla ulaşabileceği iki ortak noktada Halk Ekmek satış büfeleri kuruldu. Bu çerçevede, sosyal belediyecilik anlayışıyla piyasa fiyatından daha uygun fiyatlama ile satışlar başlatıldı. Halkın talebi doğrultusunda seçim öncesi hazırlanan projenin hayata geçirildiğini belirten belediye yetkilileri de, çok kısa süre içerisinde ilçeye bağlı tüm köylere mobil araçlarla halk ekmek hizmeti ulaştırılacağını açıkladı. Günlük nakliye ve satış işi Beylikova Belediyesi personelleri tarafından gerçekleştiriliyor.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi