Eskişehir Büyükşehir'den uyarı: Asarsanız cezası var!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Büyükşehir'den uyarı: Asarsanız cezası var!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin farklı noktalarında denetimlerine aralıksız devam ediyor. Son olarak Kanlıkavak Parkı ve çevresinde denetim yapan zabıta ekipleri, parkın estetik görünümünü bozan ve çevre kirliliğine yol açan afişleri kaldırdı.

Sütiş Eskişehir
Son adresi Kanlıkavak parkı ve çevresi olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Zabıta ekipleri, kent mobilyaları, köprü demirleri, bina duvarları, direklere, trafo, telefon ve elektrik kutuları gibi yerlere asılan afiş, ilan ve duyuruları kaldırdı.

Zabıta ekipleri, afiş asılmasının yasak olduğunu belirterek, cezai yaptırımda bulunacaklarını vurguladılar.

Ayrıca gerçekleşen denetimlerde motosikletlerini kaldırıma park eden sürücüleri uyaran ve yayalaştırılmış yola motosikletle girmenin yasak olduğunu söyleyen Zabıta ekipleri, kurallara uyulmasını gerektiğini hatırlattı.

Öte yandan çevreyi kirletenlere yönelik de ikazda bulunan ekipler, uymayanlara Kabahatler Kanunu’na göre cezai işlem uygulanacağını belirttiler.

Vatandaşların huzur, sağlık ve güvenliği için 7/24 görev başında olan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri denetimlerin devam edeceğini söyledi.
 
Kaynak : BÜLTEN - ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi