Emirdağlılar’dan Kazım Kurt’a hayırlı olsun ziyareti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Emirdağlılar’dan Kazım Kurt’a hayırlı olsun ziyareti
A
a

Emirdağ Birlik ve Beraberlik Platformu ile Avrupa Birliği Türkleri Kültür ve Dayanışma Platformu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarete, Emirdağ Birlik ve Beraberlik Platformu Başkanı Habib Umutoğlu,  Avrupa Birliği Türkleri Kültür ve Dayanışma Platformu Başkanı Sebahattin Tetik ile her iki platformun yönetici ve üyeleri katıldı.
 
Emirdağ Birlik ve Beraberlik Platformu ile Avrupa Birliği Türkleri Kültür ve Dayanışma Platformu yönetici ve üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, her iki platforma seçim döneminde kendisine verdiği destek için teşekkür etti. Başkan Kurt,“Her zaman şunu söyledim; Odunpazarı Belediye Başkanı, Emirdağlıların da belediye başkanıdır. Öyle olmalıdır, ben de buna gayret ediyorum. Yeni dönemde bu desteklerinizin genişleyerek devam etmesini istiyorum. Birlikte çok iş yapabiliriz. Özellikle yurt dışından gelen Emirdağlıların, buradaki durumu ile ilgili bir çalışma yapabiliriz. Orada da yarım, burada da yarım olmamalılar, burası onların esas vatanı. Burada yalnız kalmamalılar. Odunpazarı Belediyesi bu konuda sizin platformlarınızla her zaman işbirliği yapmaya hazır” dedi.
 
Başkan Kurt’a hayırlı olsun dileklerini ileten Umutoğlu ve Tetik, yeni dönemde çalışmalarında başarılar diledi. Umutoğlu ve Tetik, Başkan Kurt’un bu güne kadar kendilerine her zaman destek olduğunu belirterek, kendilerine verdiği destek için teşekkür etti.
 

Kaynak : BÜLTEN - ODUNPAZARI BELEDİYESİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi