Steve Carell, Netflix Komedi Dizisi 'Four Seasons'da Tina Fey'e Katılıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Steve Carell, Netflix Komedi Dizisi 'Four Seasons'da Tina Fey'e Katılıyor
A
a

Variety dergisinin edindiği bilgiye göre Steve Carell, yakında çıkacak Netflix komedi dizisi "The Four Seasons"da Tina Fey'le birlikte rol alacak.

Sütiş Eskişehir
Dizi, Alan Alda'nın yönettiği ve başrolünde Carol Burnett, Rita Moreno, Sandy Dennis ve Len Cariou'nun da yer aldığı 1981 yapımı aynı isimli filmden uyarlanıyor. Dizi ilk olarak Ocak ayında sekiz bölümlük bir siparişle duyurulmuştu ve bu yılın sonlarında üretime başlaması planlanıyor.

Filmde üç evli çift her sezon birlikte tatile çıkar, ancak kocalardan birinin karısını bırakıp yanına daha genç bir kadın getirmeye başlamasıyla işler bir döngüye girer. Daha önce 1984'te CBS için bir TV dizisine uyarlanmıştı. Carell ve Fey'in beyazperdede birlikte göründükleri ilk sefer olmayacak. Daha önce 2010'un hit komedi filmi “Date Night”ta evli bir çifti canlandırmışlardı. Bu aynı zamanda Carell'in ilk Netflix dizisi değil çünkü kendisi daha önce yayıncıda "Space Force" adlı komedi dizisini yönetmişti.

Carell, NBC'nin hit komedisi “The Office”teki rolüyle tanınıyor ve bu rolüyle komedi dizisinde en iyi erkek oyuncu dalında art arda altı kez Emmy'ye aday gösterildi. Ayrıca diziyle 2006'da Altın Küre kazandı. Carell aynı zamanda Oscar adayı ve 2014 yapımı "Foxcatcher" filmindeki rolüyle en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görüldü. Ayrıca "The 40 Year Old Virgin", "The Big Short" ve "Despicable Me" serisi gibi filmlerde de rol aldı. Son TV çalışmaları arasında FX sınırlı dizisi “The Patient” ve Apple TV+'taki “The Morning Show” yer alıyor.

Yapımcılığını Universal Television'ın üstlendiği dizi, Alan Alda'nın yazıp yönettiği, yapımcılığını Martin Bregman'ın üstlendiği, başrollerinde Alda ve Carol Burnett'in yer aldığı, Universal Pictures'ın 1981 yapımı aynı adlı uzun metrajlı filmine dayanıyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi