Eskişehirspor için söyledikleri sosyal medyada olay oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için söyledikleri sosyal medyada olay oldu
A
a

Eskişehirspor'un eski futbolcusu Batuhan Karadeniz, katıldığı bir YouTube programında ilginç bir açıklama yaptı. 2. Lig veya 3. Lig'de bir kulübe başkan olmak isteseydi, hangi kulübe talip olacağını sorduğunda Karadeniz, Eskişehirspor'u andı ve hayalini açıkladı...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un eski futbolcusu Batuhan Karadeniz, katıldığı bir YouTube programında ‘2. Lig veya 3. Lig’de bir kulübe başkan olacaksın, hangi kulübe başkan olmak istersin?’ şeklindeki soruya şöyle cevap verdi, “Amatörden yana kullanıyorum hakkımı. Eskişehirspor’a başkan olmak isterdim” dedi. Şu günlerde yorumculuk yapan Batuhan Karadeniz, Es Es ile ilgili şöyle devam etti, “Eskişehirspor inşallah geri gelecek. Orada çok güzel bir oluşum var. İş insanı Ahmet Başal Eskişehirspor’u hiçbir zaman bırakmadı. İnanılmaz bir insan. Şampiyonluğu son anda kaçırdılar. Güzel bir oluşumla Eskişehirspor canlanacaktır” dedi.
Kaynak : SPOR SERVİSİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Salih Öztürk 4 Mayıs 2024 20:47

batuhan Karadeniz Eskisehirsporda kendi adına bu muhteşem tarafta önünde kendini buldu ve futbol hayanının bence en güzel ve verimliliğini bu forma altında yaşayan hırslı bir oyuncumuz olmuştu bursaspordan gelen deli bahtiyarın yerini deli Batuhan karadeniz doldurmuştur ve taraftarlar bazındada kendine yer etmiş bir kardeşimiz dir.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi