Yüzlerce sporcu Eskişehir'de: Büyük mücadele başladı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç  Yüzlerce sporcu Eskişehir'de: Büyük mücadele başladı!
A
a

Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Kupası heyecanı Eskişehir'de Sarısungur Göleti'nde başladı! 34 kulüpten 328 sporcu, Türkiye'nin en prestijli kano kupalarından biri olan bu organizasyonda ter dökecek. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen “Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Kupası” yarışları Sarısungur Göleti’nde ilk gün yarışları ile başladı.
 
Durgunsu kano yarışları için ülkemizde bulunan en iyi parkurlardan biri olan Sarısungur Gölet’i her yıl olduğu gibi önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Bu kapsamdaTürkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Eskişehir'de düzenlenen “Intercity Durgunsu Kano Türkiye Kupası” yarışları SarısungurGöleti’ndebaşladı.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının da bulunduğu Türkiye’nin dört bir yanından 34 kulüpten328 sporcunun katıldığı yarışlarda,ilk gün 1000 metre yarışları gerçekleştiriliyor. Türkiye Kupası mücadelesi 6 Temmuz Cumartesi günü 500 metre, 7 Temmuz Pazar günü ise 200 metre yarışları ile sürecek.

Final yarışlarının ardından Intercity Durgunsu Kano Türkiye Kupasıheyecanıdüzenlenecek ödül töreni ile tamamlanacak.
 
Kaynak : BÜLTEN
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi