Ünlüce Bozüyük'teki önemli açılışa eşlik etti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ünlüce Bozüyük'teki önemli açılışa eşlik etti!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Bozüyük’teki Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Seyir Terası’nın açılışına katılarak bu önemli etkinliğe destek verdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Bozüyük'te yapılan Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Seyir Terası'nın açılış törenine katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde, Bozüyük Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen bu önemli merkez, geniş bir protokol katılımıyla görkemli bir şekilde hizmete sunuldu.

Açılış törenine Başkan Ünlüce'nin yanı sıra CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, eski Gençlik ve Spor Bakanı Bahattin Şeker, Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ve birçok vatandaş katıldı.

Açılışta, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı ve İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu konuşmalarını gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından Başkan Ünlüce ve diğer protokol üyeleri, kurdele keserek anı evinin açılışını gerçekleştirdiler ve ardından binayı gezdiler.

Bozüyüklü vatandaşlar, Başkan Ünlüce’ye büyük ilgi göstererek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Başkan Ünlüce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu merkezi Bozüyük’e kazandıran Ekrem Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Tarihimizin genç nesillere doğru bir şekilde aktarılması için önemli bir adım atıldı. Bozüyük Belediye Başkanımız Talat Bakkalcıoğlu ve Bozüyüklülerin bu değerli alanı en iyi şekilde koruyacaklarına inanıyor, misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Yeşilkent Mahallesi’nde yer alan Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Seyir Terası, 8 bin metrekarelik bir alana kurulmuş. Kompleks içinde kafeterya, seyir terası, park, müze ve anı evi gibi çeşitli alanlar bulunuyor.




 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi