Kibirden uzak

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğa ulaştıracak kadro için yönetim çalışmalarını sürdürüyor. Şimdiye kadar 8 transfer gerçekleştirildi.

13 Temmuz 2024 10:14
A
a
Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğa ulaştıracak kadro için yönetim çalışmalarını sürdürüyor. Şimdiye kadar 8 transfer gerçekleştirildi. Yapılan transferler için aldığımız bilgi, yönetimin ince eleyip sık dokuduktan sonra futbolculara imza attırdığı. Geçen sezon çok kolay bir gruptan ne yazık ki çıkamamış ve şampiyonluk kadrosu diye oluşturulan oyuncu topluluğunda sıkıntılar yaşanmıştı. Yönetim disiplin konusunda bu sefer işi sıkı tutacak. Futbolcuların tesislere giriş çıkış saatlerine dikkat edecek, saha içinde ise disiplini teknik heyete bırakacak. 
Geçen sezon ne yazık ki acı tecrübeler edindik. Transfer politikaların yanlış olduğunu birçok kez belirtmeye çalıştık. Futbolcular arasında gruplaşma olduğunu hem yazdık, hem de televizyon programlarında söyledik. Bazen hain ilan edildik, bazen de ‘bunlar kaosa sürüklüyor’ diye iftiralara maruz kaldık. Ne yazık ki bunlar bazı yöneticiler tarafından söylendi. Erkan Koca’yı yanlış yönlendirenler başarısızlığı üstümüze atmaya çalıştı. 
Kibir yüzünden her şey mükemmel diye anlatılırken bazı yöneticiler aslında kendi sonlarını getirdiklerinin farkında değildi. Bir Kaynaşlı beraberliğinde ne yazık ki kibrin başka bir şeye evrildiğini de görmüş oldum. Hangi ligde olduğumuzu, hangi şartlarda olacağımızı unutmamak gerekir.
Ama zaman kimin haklı olduğunu gösterdi. Eskişehirspor’un yararına olan her şeyi söylemekten çekinmedik. Bundan sonra da bu yoldan devam edeceğiz. 
Şimdiden bir tavsiyede bulunmak istiyorum. 1. Lig’de tamam, 2 ve 3. Lig’e de razı gelmesem de tamam diyorum. Ama Bölgesel Amatör Lig’de altyapıya artık güvenmek gerekiyor. Geçen sene kontenjan diye alınan orta sahaların durumunu gördük. Bir Hasan Şen etmiyordu. 40 metre pas dahi atmaktan aciz, koşmaktan imtina eden adamlar alındı kontenjan diye. Bu sene elimizdeki değerlerin kıymetini bilelim. Evet, saha içindeki sorumlu teknik heyettir ama kendi değerlerimizi geçmişte olduğu gibi teknik heyetlere yedirmeyelim. 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet 13 Temmuz 2024 20:09

güzel yazı için teşekkürler

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi