Kübra Aykut neden öldü? Kendi kendiyle evlenmişti! Kübra Aykut öldü mü, veda mektubunda ne yazıyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kübra Aykut neden öldü? Kendi kendiyle evlenmişti! Kübra Aykut öldü mü, veda mektubunda ne yazıyor?
A
a

Kübra Aykut neden intihar etti? Kendisiyle evlenen sosyal medya fenomeni Kübra Aykut hayatını kaybetti. Instagram ve TikTok'ta popüler olan Kübra Aykut, bir veda mektubu bırakarak intihar etti. Takipçileri Kübra'nın ölüm haberine inanamadı ve "Gerçekten öldü mü, neden öldü?" sorularını sormaya başladı. Avukatı Enes Çetinkaya da hemen hastaneye koştu. İşte sosyal medyada "kubrasalofficial" kullanıcı adıyla tanınan Kübra Aykut'la ilgili detaylar.

Sütiş Eskişehir

Kübra Aykut, geçtiğimiz yıl kendisiyle evlenerek haberlerde gündem olmuştu. Instagram'da 179 bin, TikTok'ta ise 1 milyon takipçisi olan fenomen, hayranlarını geride bıraktığı bir veda mektubuyla şaşkına çevirdi. Kübra, Sultanbeyli’deki evinin 5. katından atlayarak yaşamına son verdi. Polis olayla ilgili inceleme yapıyor. Ölümünden birkaç saat önce Instagram'da paylaştığı hikâyelerde normal bir hayat yaşıyor gibi görünüyordu.Peki Kübra Aykut kimdir?

Kübra Aykut Kimdir?

İstanbul doğumlu 26 yaşındaki Kübra, sosyal medyada "Kubrasal" adıyla tanınıyordu ve neşeli, enerjik kişiliğiyle biliniyordu. Daha önce "Kendime layık damat bulamıyorum" diyerek kendi kendine düğün yapmasıyla gündeme gelmişti.

Kübra Aykut Veda Mektubu

İntihar etmeden önce bıraktığı veda notunda, "Çevremi mutlu ettim, kendimi mutlu edemedim. Ben bu dünyadan gidiyorum" yazdığı söyleniyor. Ayrıca ölümünden yaklaşık 6 saat önce yaptığı bir paylaşımda, "Enerjimi topladım ama kilomu toplayamıyorum. Bugün 44 kiloya düştüğümü gördüm. Yemek yiyemiyorum, internetten karışım buldum, onları içiyorum. Haftaya 40 kiloya düşeceğim, bana yardım etmeniz lazım" demişti.

Kaynak : Tuğçe Kaş
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi