Kenan Işık hayatını kaybetti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kenan Işık hayatını kaybetti!
A
a

10 yıldır bitkisel hayatta kalarak hayata tutunmaya çalışan, oyuncu ve sunucu Kenan Işık yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu.

Sütiş Eskişehir
Kim Milyoner Olmak İster adlı bilgi yarışması programında uzun yıllar sunuculuk yaparak ününü geniş kitlelere tanıtan ve eski oyuncu Kenan Işık, yaşam mücadelesini kaybetti. 10 yıldır komada kalan Kenan Işık bugün (29 Temmuz 2024) yılında hayatını tamamen kaybetti. 1972 ve 2014 yılları arasında oldukça etkin bir kariyer hayatı olan Kenan Işık, 76 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Kenan Işık neden komaya girdi?

Kenan Işık 24 Mart 2014 tarihinde sporunu yaptıktan sonra saunaya giriyor ve bir anda fenalaşarak dengesini kaybediyor. Daha sonra yere düşerek kafasını çarpan Kenan Işık beyin kanaması geçiriyor ve apar topar hastaneye kaldırılsa da tam 10 yıl boyunca komada kalıyor.

Kenan Işık kimdir?

Kenan Işık, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, sunucu ve tiyatro yönetmenidir. 1 Ekim 1947'de Malatya'da doğan Işık, sanat kariyerine Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak başladı ve burada birçok önemli eserde rol aldı. Televizyon izleyicileri tarafından en çok "Kim Milyoner Olmak İster?" adlı bilgi yarışmasını sunmasıyla tanınır. Kenan Işık, aynı zamanda çeşitli edebi eserlerin tiyatro uyarlamalarında yönetmenlik yapmış, senaristlik ve köşe yazarlığı gibi alanlarda da çalışmıştır. 

Kaynak : MUHABİR- TUĞÇE KAŞ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi