İş adamı cinayetinde 17 şüpheli adliyeye sevk edildi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İş adamı cinayetinde 17 şüpheli adliyeye sevk edildi
A
a

İstanbul'da ünlü işadamı ve kozmetik ürünleri firmasının sahibi olan Kemal Çağlar Temel silahla vurularak öldürülmüştü. Cinayet soruşturmasında göz altına alınan 17 şüpheli adliyeye sevk edildi

Sütiş Eskişehir
İstanbul'da ünlü işadamı ve kozmetik ürünleri firmasının sahibi olan Kemal Çağlar Temel silahla vurularak öldürülmüştü. Cinayet soruşturmasında göz altına alınan 17 şüpheli adliyeye sevk edildi..
Üsküdar’da kozmetik ürünleri satan bir firmanın sahibi Kemal Çağlar Temel, geçtiğimiz Salı günü iş yerinin önünde yüzünde cerrahi maske bulunan saldırganların ateş sonucu hayatını kaybetmişti. Kemal Çağlar Temel’in ölümünden sonra İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı çalışma gerçekleştirdi.

Azmettirici ve "gözcü" ile birlikte toplam 17 şüpheli...

Çalışmalarına devam eden Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, silahlı saldırıya ilişkin soruşturma kapsamında, azmettirici ve saldırganlar dahil olmak üzere toplam 17 şüpheliyi gözaltına aldı.
Azmettirici olmakla suçlanan ’Osman’ lakaplı Boran D. ile birlikte olayda saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürülen Şahin Ş., olay anında ’gözcü’ olarak bulunan M.T.D. ve G.B.’nin de aralarında bulunduğu toplam 17 şüphelinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesindeki sorguları tamamlandı. 17 şüpheli Kartal’daki Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi.

 
Kaynak : Haber Merkezi
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi