Eskişehirspor'un transfer gündeminde öne çıkan iki isim...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un transfer gündeminde öne çıkan iki isim...
A
a

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen Eskişehirspor’da yönetim transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kritik bir süreçte olan Eskişehirspor yeni sezon için iki isim üzerinde yoğunlaşmış durumda. İşte Eskişehirspor'un imza attırmaya çalıştığı iki isim...

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen Eskişehirspor’da yönetim transfer çalışmalarını sürdürüyor. Listede yer alan Necati Önal ve Nizamettin Akgül ile görüşmelerini sürdüren yönetim bu iki isme imza attırmaya çalışıyor. 

Görüşmeler devam ediyor

2024-2025 sezonunda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Eskişehirspor’da gözler artık transfere çevrilmiş durumda. Transferde acele etmeyen ve hata yapmak istemeyen yönetimin listesinde 100’ü aşkın futbolcu bulunuyor. Listenin en başlarında bulunan Necati Önal ve Nizamettin Akgül  için görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor. 

İkisi de Eskişehir’i biliyor

Siyah Kırmızılı yönetim Eskişehir’e hiç de yabancı olmayan Necati ve Nizamettin’i bir an önce kadrosuna katmayı hedefliyor. 2 sezon önce Anadolu Üniversitesi’nde iyi işlere imza atan forvet Necati ile sağ kanatta görev yapan Nizamettin ile pazarlık halinde olan yönetimin hafta sonuna kadar bu iki isme imza attırmayı hedefliyor.
 
Kaynak : ANADOLU GAZETESİ SPOR MUHABİRİ - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi