Eskişehir Kent Lokantası'nın önündeki kalabalık azalmıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Eskişehir Kent Lokantası'nın önündeki kalabalık azalmıyor!
A
a

Ekonomik koşulların zorluğu ve yüksek yaşam maliyetleriyle mücadele eden vatandaşlar, uygun fiyatlı yemekler arayışında. Eskişehir'de Kent Lokantası, kaliteli yemekleri ve uygun fiyatlarıyla yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Sütiş Eskişehir
Uygun fiyatlı ve kaliteli yemekleriyle vatandaşların ilgisini çeken Eskişehir Kent Lokantası, her gün uzun kuyruklarla dikkat çekiyor.

Ekonomik koşulların zorlaşmasıyla birlikte vatandaşlar, bütçelerine uygun yemek yiyebilmek için bu tür işletmelere yönelirken, özellikle öğle saatlerinde lokanta önünde yoğunluk yaşanıyor. Hem öğrencilerin hem de emekli kesimin sıkça tercih ettiği Kent Lokantası’nda yemekler kısa sürede tükenirken, vatandaşlar uygun fiyatlı ve doyurucu menülerden memnun olduklarını dile getiriyor.Kent Lokantası önündeki kuyrukların, ekonomik zorlukların da bir göstergesi olduğu yorumları yapılırken, bu tür hizmetlerin daha fazla noktada sunulmasının önemli olduğu ifade ediliyor.
 
Kaynak : TUĞÇE KAŞ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi